29-30september en 1-2 oktober in Pineda de Mar

2 oktober 2024 - Pineda de Mar, Spanje

29 september

Pineda de Mar is een Spaans vissersdorpje en dat kan je goed zien. Overal in het dorp en op het strand zie je visserskenmerken voorbij komen.Het strand is altijd erg rustig. Aan het strand van Pineda de Mar wappert een blauwe vlag. Deze vlag betekent dat het strand veilig, schoon en milieuvriendelijk is. Ook kan je verschillende wateractiviteiten doen Ik weet niet of Pineda de Mar een stad of dorp is officieel, maar in mijn ogen is het een dorp. Een dorp met leuke lokale eettentjes, souvenirwinkels en wat Spaanse winkeltjes.Aan het strand van Pineda de Mar is een treinstation. Met de trein ben je voor een klein prijsje binnen 1 uur en 15 minuten in Barcelona.

30 september

Vandaag  langs strand gefietst naar Malgrad de Mar is wel een toeristische plaats met vele hotels terrasjes en eet gelegenheden.De boulevard van Malgrat de Mar is twee kilometer lang en wordt omringd door pijnbomen. Deze boulevard is echter niet zo levendig als de nieuw aangelegde boulevard in Santa Susanna waar Malgrat de Mar in uitloopt, dit is het nieuwe gedeelte van Malgrat de Mar.

1oktober

nog steeds heerlijk weer wel af en toe wat wind maar een heerlijk  zonnetje dagje  strand is dus ook niet verkeerd

2 oktober

Weer wat minder  bewolkt

Vandaag was er een markt die bezocht Daarna heerlijk Spaanse tappas gegeten
daarna nog even door dorp gefietst  Daarna nog onze favoriete sorbet  genomen  terug naar Camping

Morgen gaan we weer300 kilometers verder  naar camping Riberamar in Ribera de Cabanes

1. Hugo van Esch:
    2 oktober 2024
    Kijk eens… eindelijk lekker weertje bij jullie. Ziet er relaxed uit. Genieten!! 😎😎 leuke foto’s
    Hier is het trouwens ook lekker weer, alleen dan voor de 💨🌊😉
  2. Marielle:
    3 oktober 2024
    Ziet er heerlijk uit! Wij zijn vandaag weer thuis gekomen